Научете повече за Най-добрите подови настилки, най-добрите качества на материалите и най-доброто използване на всеки от тях, както и общите разходи за подови настилки. Малка спалня. Не е задължително това да се превръща проблем.Прочетете повече на линка в началото. Всички модни тенденции в Интериорен дизайн 2023. Икеа кутии за съхранение на дрехи По-голямата част от ремонт на покриви, могат да бъдат поправени.

И то без да е необходимо да се смени целият покрив, като някои ремонти на покрива могат да се извършат самостоятелно. Лесно е да се увлечете, когато създавате нещо ново, така че не забравяйте да направите проучване, преди да похарчите стотици за ненужни артикули за лятна кухня Едно красиво стълбище може да бъде звездата на дома. Тук ще ви покажем чудесни идеи за парапети за стълбище, за да освежите дома си.

Не забравяйте, да не се колебаете да мислите абстрактно, ако имате уникална идея за парапет за стълбище. Плоскости за стена започват да навлизат все повече и повече в интериорния и екстериорен дизайн. Ако търсите начини да обновите дома си, без да предприемате огромни ремонтни дейности, тогава тези идеи за облицовка на стени са чудесно място да започнете. Гипсокартонът се използва, за да помогне на строителите и дизайнерите да отговарят на строителните разпоредби за противопожарна защита, акустична изолация и топлинна ефективност.

Вишжте гипсокартон цени. Гипсокартонът трябва да бъде фиксиран към метална рамка. Вижте видеоклипа за монтаж на гипсокартон за това как да инсталирате преграда, таван или облицовка на стена с помощта на метална рамка. Една от любимите ни български марки мебели, е тази на „Мебели Виденов“.

И има защо. Основана през 1989г. с над 30г опит в бранша, компанията се радва на вече 45 магазина в страната. Освен в страната, извършва доставки до Гърция, Северна Македония и Румъния и разполага със собствена логистична мрежа. Мебели Мондо е една от водещите вериги магазини за мебели в страната. Ако смятате, че таваните са помещения с неудобна форма, използвани най-добре за съхранение, не сте прави. Таванското помещение може да се използва като учебно помещение, стая за занимания или допълнителна спалня във вашия дом. По-долу ще ви предоставим някои идеи за таванска стая.

Много от нас са виновни, че пренебрегват това специално място, пълно с несравним чар и топлина. Благодарение на усъвършенстваната строителна технология днешните тавански помещения са просторни и освободени от претрупания вид на по-старите тавански помещения. Колкото и прагматичен да е кухненският остров, той е основен ‘герой’ в кухнята.

Такава важност естествено изисква добър дизайн. Кухненски остров трябва да изглеждат солиден и постоянен, сякаш винаги е бил там, а не като допълнение. Дори ако имате малък бюджет, все още има възможни за портфейла начини да създадете уникален кухненски остров.

Простор за тераса е също така необходим и ендемичен за България, както и пералнята. Макар все по-често да срещаме домакинства, които разполагат и със сушилня, нравът и разбирането на българския народ е, че нуждата от това приспособление на простиране на дрехи, спално бельо и други по-леки завивки е все още силна. Този универсален стил на дизайн работи в почти всеки интериор, от банята до всекидневната. И въпреки че откритите греди със сигурност са добро начало, струва си да помислите и за оригинални рамки, подови настилки и тухли. Рустик декорът на селска къща   е свързан с безпроблемна естетика, която демонстрира красотата на приглушени нюанси, естествени материали (помислете за дървени греди или щрихи от камък и глина) и удобно обзавеждане. Интериор на хол 2022. Основни тенденции Всъщност има много начини да обзаведете хола красиво и с вкус.

Основната характеристика на всички без изключение дизайнерски идеи е хармонична комбинация от функционалност и оригиналност. Днес ще ви представим някои от най-популярните програми за интериорен дизайн. Ако ви се налага да спестите малко финанси или просто разчитате на себе си, тази статия ще ви бъде полезна. Съшо така тя ще ви даде насоки към кой софтуер да се насочите при проектиране на желания от вас дизайн.

 

Както знаете Икеа Бг е нашия любимец, когато става въпрос за мебели за дома. Харсваме Ikea, харесваме техните перфектни ръководства. Продължават да ни учудват перфектните им сглобки, които изискват все по-малко усилие и инструменти за да се направи сглобката от нулата до окончателния вид на конкретната мебел. И няма защо да се учудваме, това е типино за щведския дух, когато става въпрос за проектиране на мебли, а и не само.

Икеа дивани и канапета

Да намерим време просто да поседнем и да се отпуснем – това е едно от любимите ни малки удоволствия в ежедневието.

Затова Икеа Бг проектира меки и уютни дивани и кресла, в които можете направо да потънете. От текстилни до кожени дивани, ще намерите всякакви размери. Икеа също така предлага както лежанки така и  кресла и табуретки.

Ако планирате нов коридор или обзавеждане на антре, ние ще ви предложим някои наистина очарователни идее. От традиционните коридори до коридорите в провинциален стил и лъскавите модерни антрета, имаме от всичко Това, което навремето се наричаше покрив на вътрешния двор, сега се нарича пергола.

Тя осигурява подслон от слънцето, дъжда и пази от вятъра, като същевременно удължава жилищното пространство на дома ви. Дървена пергола Метална пергола Монтаж на пергола Идеите за спалня Бохо стил помагат да се отрази вътрешният свят на собственика на апартамента. Името „Бохо“ произлиза от думата бохемия и се отнася до начина на живот на творческия елит в началото на 19 и 20 век.

А думата бохемия идва от Бохемия – регион в Чешката република. Идеи за малки кухни: малките кухни са известни още като кухня камбуз или кухненски бокс. Ако нямате достатъчно място за изграждане на голяма кухня или просто не искате, можете да премислите за кухненски бокс. Тук може да научите повече за идеите за дизайн на кухненски бокс.

Възкресение Христово е денят, в който християните честват Възкресението на Сина Божи – Иисус Христос. Великден 2023 година се пада точно на 16 април, неделя. В християнската религия на Великден се чества възкръсването на Иисус Христос. Това става третия ден, след като Христос е разпънат на кръста и после погребан. Празната гробница е видяна от жените мироносици, които посетили гроба. По късно Иисус Христос се явява на Мария Магдалена, а в последствие и на апостолите.

RSS Feeds

Follow Us

Greenrock

Every little bit counts when it comes to a charity like Greenrock!
Donations help us fund the day-to-day operations of the organisation, allowing us to maintain our existing programmes while exploring new programmes for the future.