Welcome to Greenrock

Greenrock is working to empower individuals and companies to do their part in making Bermuda socially, economically and environmentally more sustainable.

Научете повече за Най-добрите подови настилки, най-добрите качества на материалите и най-доброто използване на всеки от тях, както и общите разходи за подови настилки. Малка спалня. Не е задължително това да се превръща проблем.Прочетете повече на линка в началото. Всички модни тенденции в Интериорен дизайн 2023.кутии за съхранение на дрехи По-голямата част от ремонт на покриви, могат да бъдат поправени.

И то без да е необходимо да се смени целият покрив, като някои ремонти на покрива могат да се извършат самостоятелно. Лесно е да се увлечете, когато създавате нещо ново, така че не забравяйте да направите проучване, преди да похарчите стотици за ненужни артикули за лятна кухня Едно красиво стълбище може да бъде звездата на дома. Тук ще ви покажем чудесни идеи за парапети за стълбище, за да освежите дома си.

Не забравяйте, да не се колебаете да мислите абстрактно, ако имате уникална идея за парапет за стълбище. Плоскости за стена започват да навлизат все повече и повече в интериорния и екстериорен дизайн. Ако търсите начини да обновите дома си, без да предприемате огромни ремонтни дейности, тогава тези идеи за облицовка на стени са чудесно място да започнете. Гипсокартонът се използва, за да помогне на строителите и дизайнерите да отговарят на строителните разпоредби за противопожарна защита, акустична изолация и топлинна ефективност.

Вишжте гипсокартон цени. Гипсокартонът трябва да бъде фиксиран към метална рамка. Вижте видеоклипа за монтаж на гипсокартон за това как да инсталирате преграда, таван или облицовка на стена с помощта на метална рамка.

Ако смятате, че таваните са помещения с неудобна форма, използвани най-добре за съхранение, не сте прави. Таванското помещение може да се използва като учебно помещение, стая за занимания или допълнителна спалня във вашия дом. По-долу ще ви предоставим някои идеи за таванска стая.

Много от нас са виновни, че пренебрегват това специално място, пълно с несравним чар и топлина. Благодарение на усъвършенстваната строителна технология днешните тавански помещения са просторни и освободени от претрупания вид на по-старите тавански помещения. Колкото и прагматичен да е кухненският остров, той е основен ‘герой’ в кухнята.

Такава важност естествено изисква добър дизайн. Кухненски остров трябва да изглеждат солиден и постоянен, сякаш винаги е бил там, а не като допълнение. Дори ако имате малък бюджет, все още има възможни за портфейла начини да създадете уникален кухненски остров.

Простор за тераса е също така необходим и ендемичен за България, както и пералнята. Макар все по-често да срещаме домакинства, които разполагат и със сушилня, нравът и разбирането на българския народ е, че нуждата от това приспособление на простиране на дрехи, спално бельо и други по-леки завивки е все още силна. Този универсален стил на дизайн работи в почти всеки интериор, от банята до всекидневната. И въпреки че откритите греди със сигурност са добро начало, струва си да помислите и за оригинални рамки, подови настилки и тухли. Рустик декорът на селска къща   е свързан с безпроблемна естетика, която демонстрира красотата на приглушени нюанси, естествени материали (помислете за дървени греди или щрихи от камък и глина) и удобно обзавеждане. Интериор на хол 2022. Основни тенденции Всъщност има много начини да обзаведете хола красиво и с вкус.

Основната характеристика на всички без изключение дизайнерски идеи е хармонична комбинация от функционалност и оригиналност. Днес ще ви представим някои от най-популярните програми за дизайн. Ако ви се налага да спестите малко финанси или просто разчитате на себе си, тази статия ще ви бъде полезна. Съшо така тя ще ви даде насоки към кой софтуер да се насочите при проектиране на желания от вас дизайн.

Да намерим време просто да поседнем и да се отпуснем – това е едно от любимите ни малки удоволствия в ежедневието.

Ако планирате нов коридор или обзавеждане на антре, ние ще ви предложим някои наистина очарователни идее. От традиционните коридори до коридорите в провинциален стил и лъскавите модерни антрета, имаме от всичко Това, което навремето се наричаше покрив на вътрешния двор, сега се нарича пергола.

Тя осигурява подслон от слънцето, дъжда и пази от вятъра, като същевременно удължава жилищното пространство на дома ви. Дървена пергола Метална пергола Монтаж на пергола Идеите за спалня Бохо стил помагат да се отрази вътрешният свят на собственика на апартамента. Името „Бохо“ произлиза от думата бохемия и се отнася до начина на живот на творческия елит в началото на 19 и 20 век.

А думата бохемия идва от Бохемия – регион в Чешката република. Идеи за малки кухни: малките кухни са известни още като кухня камбуз или кухненски бокс. Ако нямате достатъчно място за изграждане на голяма кухня или просто не искате, можете да премислите за кухненски бокс. Тук може да научите повече за идеите за дизайн на кухненски бокс.

Картички за рожден ден на жена с цветя Споделете някоя от тези картички за рожден ден на жена с цветя, и я накарайте да се почуства желана, щастлива и в прекрасно настроение... Сваляне на картички за рожден ден Сваляне на картички за рожден ден винаги е безплатно в повечето случаи, когато ще ги изпратите на прияте за да му честитите. Свалете някоя... Безплатни картички за рожден ден на мъж, жена и деца Споделете някоя от тези картички за рожден ден на мъж, жена и деца и ги накарайте да се почустват специални. Днес ще ви покажем нови... Картички за добро утро 50+ Най-невероятните поздрави и картички за добро утро за безплатно изтегляне, за да пожелаете на вашите приятели и колеги много специално добро утро по най-красивия... Коледни картички за пожелания в снимки Всички Коледни картички са един вид поздравителни картички, изпращана като част от традиционното празнуване на Коледа. Така се предава между хората смесица от чувства,... Картички за Нова Година 2023 Картички за Нова Година 2023 се изпращат малко преди, точно или след новата година. Нова година е моментът или денят, в който в момента... Най-добрите красиви снимки за добро утро за безплатно свалняне, за да пожелаете на вашите близки, приятели и колеги едно специално добро утро по най-хубавия начин. Снимките в повечето случаи са най-добрият начин да пожелаете добро утро на човек, който не е близо до вас, и днес сме предоставили красиви снимки за добро утро във вид на картички.

Latest News from Greenrock


Check out some of our latest news and what's happening at Greenrock.

15 Mar 2024

Throughout the Earth Hour Campaign, we host a range of environmental initiatives, such as a community cleanup, a bike ride through the railway trails, a...

14 Mar 2024

March 23rd | Spirit House | 7pm-10pm Switch off your lights and join Naturopath and Spiritual Teacher Dr. Kathia Roberts from SOAR Journeys and Geo Love...

13 Mar 2024

Just over a year ago, you helped us create the Biggest Hour for Earth, with over 4,000 hours given locally in support of our planet. In 10 days, we’ll once...

Follow Us

Greenrock

Every little bit counts when it comes to a charity like Greenrock!
Donations help us fund the day-to-day operations of the organisation, allowing us to maintain our existing programmes while exploring new programmes for the future.